Bytové a zahradní doplňky

Oživte interiér vašeho domova zajímavými a cenově dostupnými bytovými doplňky. Stylové bytové dekorace a doplňky zútulní váš domov. 

Bytové a zahradní doplňky Počet produktů: 48

Podkategorie

  • Dekorační předměty

    Bytové a zahradní doplňky – kombinace, která tvoří domov. Oživte své domovy stylovými doplňky a dekoracemi, které oživí, zkrášlí a zútulní vaše bydlení. 

  • Mramor, zlaté a...

    GOLD, SILVER, MARBLE - dodejte interiéru špetku elegance s doplňky ve zlaté či stříbrné barvě. Interiér získá pocit luxusu a bude velmi šik. 

  • Květináče a vázy

    Květináče a vázy - nabízené designové obaly na květináče a samotné designové květináče nám zkrášlují naše domovy. Vybírat můžete převážně květináče z betonu či kameniny, vázy potom skleněné či keramické. A co se týká designu, určitě si každý vybere dle svého vkusu a stylu. Vytvořte si ze svých domovů, zahrad, teras a balkónů svou zelenou stylovou oázu klidu.

  • Lucerny, svícny

    Lucerny a svícny - lucerny, svíčky, svícny umějí navodit velmi příjemnou atmosféru. Určitě by lucerna neměla chybět na žádné terase stejně tak svícen například v obývacím pokoji či ložnici.

  • Podnosy, tácy, mísy

    Podnosy a tácy - podnos plní v domácnosti nejen funkci praktickou, ale umí být také velmi designovou záležitostí pro dekorování ostatních doplňků. Neváhejte a pořiďte si ať už podnos na kávu či na dekorování. 

  • Bytový textil

    Bytový textil se dnes těší velké oblibě, neboť v podobě polštářů, plédů či závěsů dokáže ihned změnit vzhled místnosti. Proto neváhejte a vybírejte z aktuálních trendů.

na stránku
Zobrazeno 1 – 12 z 48 položek
Zobrazeno 1 – 12 z 48 položek

Follow us on Facebook